Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.

Online hitel, gyors hiteligénylés!


Cofidis áruhitel információk


INFORMÁCIÓK A HITELRŐL

Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánajárás nélkül intézhetsz. Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis Magyarországi Fióktelepe munkatársai által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal akár azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseidre és levesszük rólad az adatrögzítés terhét is. Nem kell postáznod: a szerződéscsomagot e-mailben a postázás kihagyásával, rögtön az előminősítést követően eljuttatjuk hozzád. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el tőled. Biztonságos, mert adataid egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az interneten keresztül közölnöd bizalmas személyes és pénzügyi adataidat.A MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTVA MIKOR VEHETEM KÉZHEZ A TERMÉKET?

A termék kiszállítása várhatóan 2 hét alatt megtörténik. Amennyiben a termék nincs raktáron a webáruház üzemeltetőjénél, abban az esetben a várható kiszállítási határidőről a kereskedőtől kaphatsz pontos tájékoztatást.

Amennyiben a termék megvásárlásához hitelt igényelsz, úgy nem kell mást tenned, mint az e-mailben a Cofidis Magyarországi Fióktelepétől kapott általános tájékoztatót, hitelszerződést és ügyfélnyilatkozatokat két példányban (társigénylő esetén 3 példányban) kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató alapján) összekészíteni.MIT TEGYEK A SZERZŐDÉSSEL?

Amennyiben kinyomtattad szerződést, és összekészítetted a következő pontban feltüntetett valamennyi szükséges dokumentumot, kérünk, vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal a 06-1-501-0306-as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanap áll a rendelkezésedre.MILYEN HITELT VÁLASZTHATOK?


PRF2999_40 (THM: 29,99%)

Referencia THM: 29,99%, futamidő: 6, 10, 12, 18, 24, 36, 48, 60 hónap. Hitelösszeg: 30 000 Ft és 1 500 000 Ft között. Önerő: 40 000 Ft és 600 000 Ft között 0%, 600 000 Ft felett min. a vételár 20%-a. Érvényes: 2023. január 24. - visszavonásig. Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 45 722 Ft, referencia THM: 29,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat (fix): évi 29,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 743 320 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 1 243 320 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A BestByte Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény
MILYEN HATÁRIDŐKET KELL BETARTANOM?

Amennyiben hitelkérelmed pozitív előminősítést kap, az erről történő értesítést követően 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtsd, és a futárszolgálat számára átadd. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándékod, és kérelmed érvénytelennek tekintjük!A HITELLEL KAPCSOLATBAN HOL ÉRDEKLŐDHETEK?

A Cofidis ügyfélszolgálatán, a hiteligénylés esetén a +36-30-510-33-33 telefonszámon, Cofidis ügyfelek esetén a +36 1 354 5000 számon.SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK:

 1. Személyi igazolvány, útlevél vagy kártya alapú gépjármű vezetői engedély – a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
 2. Lakcímkártya – csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
 3. Adókártya – az első oldal másolata
 4. Jövedelemigazolás


Szükséges dokumentumok Alkalmazott Öregségi nyugdíjas/ rokkantsági ellátásban részesül Vállalkozó/ Őstermelő
Jövedelemigazolás*

Utolsó 3 havi bankszámlakivonat
vagy:
JIR rendszeren keresztül, a NAV által automatizáltan, elektronikus úton biztosított igazolás
vagy:
550.000 Ft alatt:
Munkáltatói igazolás (eredeti, 30 napnál nem régebbi)
vagy:
bankszámlakivonat (60 napnál nem régebbi)

550.000 Ft felett:
Munkáltatói igazolás (eredeti, 30 napnál nem régebbi)

Éves elszámoló lap
vagy:
Nyugdíjas igazolvány nyugdíjszelvénnyel
vagy:
Nyugdíjfolyósító által kiállított határozat, amin látszik a nyugdíj összege
vagy:
Bankszámlakivonat (60 napnál nem régebbi)

Előző évi NAV jövedelemigazolás (min. 2 éves vállalkozás)

Őstermelő esetében előző kétévi NAV jövedelemigazolás és az előző évi SZJA bevallásAmennyiben gyermek után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Államkincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék- utalás érkezik a MÁK-tól. 

Egyéb jövedelem igazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.

Letölthető dokumentumok:

 1. Munkáltatói igazolás
 2. Ügynöki tájékoztatóA HITELIGÉNYLÉS ALAPFELTÉTELEI:

 1. 18. életév betöltése
 2. Állandó magyarországi lakcím
 3. Rendszeres, minimum nettó 70.000 Ft-os jövedelem
 4. Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 5. A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán


HOGYAN JUTHATOK A LEGGYORSABBAN RÉSZLETFIZETÉSSEL A KISZEMELT TERMÉKEKHEZ?


Panaszkezelési szabályzat és üzletszabályzat:

 1. Panaszkezelési szabályzat - 1. sz. melléklet
 2. Üzletszabályzat