Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background

Online hitel, gyors hiteligénylés!

Cofidis áruhitel információk

INFORMÁCIÓK A HITELRŐL

Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánajárás nélkül intézhetsz. Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis Magyarországi Fióktelepe munkatársai által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal akár azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseidre és levesszük rólad az adatrögzítés terhét is. Nem kell postáznod: a szerződéscsomagot e-mailben a postázás kihagyásával, rögtön az előminősítést követően eljuttatjuk hozzád. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el tőled. Biztonságos, mert adataid egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az interneten keresztül közölnöd bizalmas személyes és pénzügyi adataidat.


A MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTVA MIKOR VEHETEM KÉZHEZ A TERMÉKET?

A termék kiszállítása várhatóan 2 hét alatt megtörténik. Amennyiben a termék nincs raktáron a webáruház üzemeltetőjénél, abban az esetben a várható kiszállítási határidőről a kereskedőtől kaphatsz pontos tájékoztatást.

Amennyiben a termék megvásárlásához hitelt igényelsz, úgy nem kell mást tenned, mint az e-mailben a Cofidis Magyarországi Fióktelepétől kapott általános tájékoztatót, hitelszerződést és ügyfélnyilatkozatokat két példányban (társigénylő esetén 3 példányban) kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató alapján) összekészíteni.


MIT TEGYEK A SZERZŐDÉSSEL?

Amennyiben kinyomtattad szerződést, és összekészítetted a következő pontban feltüntetett valamennyi szükséges dokumentumot, kérünk, vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal a 06-1-501-0306-as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanap áll a rendelkezésedre.


MILYEN HITELT VÁLASZTHATOK?


PRF2999_40 (THM: 29,99%)

Referencia THM: 29,99%, futamidő: 6, 10, 12, 18, 24, 36, 48, 60 hónap. Hitelösszeg: 40 000 Ft és 1 500 000 Ft között. Önerő: 40 000 Ft és 600 000 Ft között 0%, 600 000 Ft felett min. a vételár 20%-a. Érvényes: 2023. április 1. - visszavonásig. Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 45 722 Ft, referencia THM: 29,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat (fix): évi 29,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 743 320 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 1 243 320 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A BestByte Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény


MILYEN HATÁRIDŐKET KELL BETARTANOM?

Amennyiben hitelkérelmed pozitív előminősítést kap, az erről történő értesítést követően 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtsd, és a futárszolgálat számára átadd. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándékod, és kérelmed érvénytelennek tekintjük!


A HITELLEL KAPCSOLATBAN HOL ÉRDEKLŐDHETEK?

A Cofidis ügyfélszolgálatán, a hiteligénylés esetén a +36-30-510-33-33 telefonszámon, Cofidis ügyfelek esetén a +36 1 354 5000 számon.


SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK:

 1. Személyi igazolvány, útlevél vagy kártya alapú gépjármű vezetői engedély – a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
 2. Lakcímkártya – csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
 3. Adókártya – az első oldal másolata
 4. Jövedelemigazolás


Szükséges dokumentumok Alkalmazott

Öregségi nyugdíjas / Rokkantsági
ellátásban részesülő*

Vállalkozó / Őstermelő
Személyes okmányok
másolata
 • érvényes régi vagy az ún. „barna” személyi igazolvány (+ lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala, ha a lakcímváltozást nem az igazolványban, hanem a lakcímkártyán rögzítik)
 •  
 • érvényes kártya formátumú személyazonosító igazolvány + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 •  
 • érvényes e-személyazonosító igazolvány (eSZIG) + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 •  
 • érvényes kártya formátumú vezetői engedély + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 •  
 • érvényes útlevél + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 •  
 • szükséges az adószám rögzítése a rendszerbe, de az adókártyát nem szabad lemásolni
Jövedelemigazolás Munkáltatói igazolás
vagy
JIR rendszeren keresztül, a NAV által automatizáltan, elektronikus úton biztosított igazolás
vagy
Utolsó 3 havi bankszámlakivonat
Éves elszámoló lap
vagy
Nyugdíjas igazolvány nyugdíjszelvénnyel
vagy
Nyugdíjfolyósító által kiállított határozat, amin látszik a nyugdíj összege
vagy
Utolsó havi bankszámlakivonat

Előző évi NAV
jövedelemigazolás
(min. 2 éves vállalkozás)

 


Őstermelő esetében előző kétévi NAV jövedelemigazolás és az előző évi SZJA bevallás

Általános önerő mértéke 600.000 Ft vételárig 0%, 600.001 Ft-tól a vételár 20%-a


*Amennyiben nem töltötte be az 54,5. életévét, határozat szükséges a véglegesítésről!

Amennyiben gyermek után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Államkincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék- utalás érkezik a MÁK-tól. 

Egyéb jövedelem igazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.


Letölthető dokumentumok:

 1. Munkáltatói igazolás
 2. Ügynöki tájékoztató


A HITELIGÉNYLÉS ALAPFELTÉTELEI:

 1. 18. életév betöltése
 2. Állandó magyarországi lakcím
 3. Rendszeres, minimum nettó 100.000 Ft-os jövedelem
 4. Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 5. A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán


HOGYAN JUTHATOK A LEGGYORSABBAN RÉSZLETFIZETÉSSEL A KISZEMELT TERMÉKEKHEZ?


Panaszkezelési szabályzat és üzletszabályzat:

 1. Panaszkezelési szabályzat - 1. sz. melléklet
 2. Üzletszabályzat