Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Okostelefon
Samsung okostelefon
iPhone
Xiaomi okostelefon
Nokia okostelefon
További okostelefon márkák…
Víz-, por-, és ütésálló telefon
Nyomógombos telefon
Mobiltelefon időseknek
Okosóra és aktivitásmérő
Mobiltelefon kiegészítők
iPhone tartozékok
Tablet
E-book

További okostelefon márkák…

(5 termék)
/ 1 oldal
/ 1 oldal

 

Huawei és további okostelefonok

A Huawei a világ három legnagyobb mobiltelefon gyártójának egyike. A távol-keleti cég által fejlesztett és gyártott telefonok Ázsiában hatalmas népszerűségnek örvendenek, de nálunk is jól ismertek, mert remek kijelzőkkel és kamerákkal vannak ellátva – már a belépő szintű és középkategóriás termékek is. A P30-as modell 6,1 hüvelykes OLED kijelzője, Leica kamerája, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasója az olcsó okostelefon kategóriában most is előkelő helyet biztosít a mobilnak, a csúcsmodellek pedig tényleg lenyűgözőek. A Huawei P40 ötös Leica kamerarendszerével megdöbbentően éles és színekben gazdag képeket készít – és ez csak egy tulajdonság a sok közül. Röviden a gyártó termékei hardveresen és szoftveresen is bőven az átlag felett vannak, ráadásul a legtöbb készülék jóval olcsóbb, mint a hasonló képességekkel rendelkező konkurens termékek.  

Minimalizmus a maximumon

Kiemeli versenytásai közül a kínai gyártót a készülékek formatervezése. E célból külön esztétikai formatervezési központot működtet Párizsban, ahol a világ vezető dizájnerei is megfordulnak olykor – nem véletlen tehát, hogy kinézet szempontjából a legjobbak között szokás számon tartani ezeket a telefonokat. Ez pedig nem csak reklám. Míg a Samsung évente 4 milliárd dollárt költ termékei népszerűsítésére (az Apple „csak” 400 millió dollárt), addig a távol-keleti cég mindössze 10 millió dollár körül költ. Vagyis a vállalat inkább új technológiák fejlesztésére, nem pedig reklámozásra költi a pénzt, azon az alapon, hogy úgyis eladják magukat a termékek, olyan jók.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni az egyes készülékeken lévő kamerák kiemelkedő tulajdonságait. A Huawei P30 hátlapján négy (!) kamera van – elöl pedig még egy –, és a rendszer ötszörös optikai zoommra is képes, ami nem sok versenytárs hasonló szintű termékéről mondható el. A készülékeken lévő kamerák híresen jól használhatók félhomályban vagy sötétben is. Például a Huawei P40 pro 270%-kal több fényt „fog be”, mint az iPhone 6s, és 90% -kal többet, mint a Galaxy S7 kamerája. Egyszóval digitális fényképezőgépként is megállják a helyüket a cég készülékei.

Remek választást jelentenek a termékek akkor is, ha Dual Sim telefon beszerzése a cél. A nagy világmárkák általában az alacsonyabb kategóriájú modelljeikből gyártanak Dual SIM verziót, azonban mivel Ázsiában nagyon elterjedtek ezek a készülékek, a kínai gyártó más utat választott, és a csúcskategóriás termékeit is képessé tette két SIM kártya kezelésére. Vagyis, ha nem szeretnénk cserélgetni a céges és a saját mobilt, vagy ha két szolgáltatónál is van előfizetésünk és egyiktől sem szívesen válnánk meg, ezen készülékek között bátran választhatunk.

Összességében lenyűgöző dizájnnal és kiváló ergonómiai képességekkel, erős hardverrel rendelkeznek a készülékek, könnyen kézben tarthatók, mégis elég nagyok ahhoz, hogy kellő részletgazdagságot biztosítsanak. Vagyis kiváló választást jelentenek azoknak, aki a stílust és tudást egyaránt nagyra tartják, de ha emellett az okostelefon árak is lényegesek, a prémium kategóriás termékek jóárasított változatai, vagyis a Huawei P30 Lite vagy Huawei P40 Lite is elérhetők.   

Ugyanaz, de másképp

A Huawei telefonok mellett kevésbé ismert, de nagyon is hasznos funkciókkal rendelkező készülékek közül is választhatunk. Példának okáért az Allview X4 Soul projektorként is használható, a Hammer Iron páncélozott kialakításának köszönhetően extrém körülmények között is állja a sarat. A Navon Spirit Plus Dual SIM remek ár-érték arányával, megnövelt hardveres képességeivel, megbízható akkumulátorával, gyönyörű kijelzőjével és számos innovatív megoldásával kínál remek lehetőséget, ha a kártyafüggetlen telefonok között keresgélnénk.