Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Fizetési és Szállítási információk

Fizetési és Szállítási információk

Fizetési módok:


1. Utánvét

Ezt a fizetési módot bármelyik szállítási mód esetén választhatod.A megrendelt árut az átvételkor készpénzzel is kifizetheted. Ezt a fizetési módot bármelyik szállítási mód esetén választhatod.

Ha Házhozszállítás esetén az utánvétes fizetési módot választod, akkor a futárnál készpénzzel és jelzés esetén bankkártyás fizetésre is van lehetőség.
Bankkártyás fizetési igényed jelezd a vásárlás véglegesítésekor a Megjegyzés mezőben!

Utánvétes házhozszállítás esetén 300.000 Ft felett csak bannkártyával lehet fizetni.


2. Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Az internetes áruházunk a kártyád-, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.


Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz:

  1. MasterCard (dombornyomott)
  2. Visa (dombornyomott)
  3. American Express (dombornyomott)
  4. Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a Te Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
  5. Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultálj a bankoddal!


Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen pluszazonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben a kártyádat kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy azt nem igényelted, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányít az OTP oldalára, ahol megadod kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben a bankod rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Te ezt igénybe veszed, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnod. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányít a kártyádat kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtanod az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, értesítést kapsz a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerülsz a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.


3. Áruhitel

  1. Cofidis Online Áruhitel
  2. OTP Onnile Áruhitel4. Banki utalás

Amennyiben banki átutalással szeretnél rendelni, keresd Ügyfélszolgálatunkat!Szállítási információk


1. Bolti átvétel

Amennyiben bármelyik BestByte Kft. által üzemeltetett Office Depot üzletünkben veszed át a megrendelésed, a szállítás és átvétel is díjmentes.

* Fontos kivétel: Amennyiben háztartási nagygépet vásárolsz (pl. hűtőgép, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.), és valamelyik üzletünkben szeretnéd átvenni, a szállítás díja minden esetben bruttó 7990 Ft.


Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésemet?

Amennyiben "Raktáron" van(nak) a megrendelt termék(ek), rendelésed maximum 1-5 munkanap alatt, 10 és 18 óra között leszállításra kerül az általad megadott címre.


Hol tudom kiválasztani az átvételi pontot?

A számodra legmegfelelőbb Office Depot üzletet, online rendelésnél, a "Kosár" felületen, a „Személyes átvétel helye” ponton tudod kiválasztani.

*Tipp: Ezt az átvételi módot ajánljuk, mivel így már az üzletben ki tudod bontani a terméket, és bármilyen kérdésed merül fel vele kapcsolatban, szakértő kollégáink azonnal, készséggel segítenek Neked!


2. Házhozszállítás:

Bármely termék vásárlás esetén (kivétel a háztartási nagygépek, és 55"-os (139cm-es), vagy annál nagyobb televíziók) a házhoz szállítás díja bruttó 1390 Ft. Ha háztartási nagygépet kérsz házhoz szállítással (pl. hűtőgép, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.), a szállítási díj értéktől függetlenül bruttó 7990 Ft. Ha 55"-os (139cm-es), vagy annál nagyobb televíziót kérsz házhoz szállítással, a szállítási díj értéktől függetlenül bruttó 1990 Ft.

Utánvétes házhozszállítás esetén 300.000 Ft felett csak bankkártyával lehet fizetni!


Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelésemet?

Amennyiben "Raktáron" van(nak) a megrendelt termék(ek), rendelésed maximum 3-5 munkanap alatt, 10 és 18 óra között leszállításra kerül az általad megadott címre. Amenyiben háztartási nagygépet vásárolsz, akkor 3-5 munkanap között változik a kiszállítási idő.

*Fontos: Kérjük, vedd figyelembe, hogy a rajtunk kívülálló okokra sajnos mi sem tudunk felkészülni, ezért nem áll módunkban garanciát és felelősséget vállalni a szállításokra!


Termék visszaküldése

Amennyiben terméket szeretnél visszaküldeni központunkba garanciális ügyintézés céljából, vagy online vásárlástól szeretnél elállni, a 1151 Budapest, Harsányi Kálmán utca 85. számra címezd, illetve ezt a nyilatkozatot töltsd ki és mellékeld a termék és a további szükséges dokumentumok mellé.


Letölthető dokumentum:

  1. Termékvisszaküldési nyilatkozat