Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Laptopok
Kiegészítők
Számítógép
Kellékek
Nyomtatás
PC periféria
PC komponens
TOP márkák
ASUS laptop
Lenovo laptop
HP laptop
Acer laptop
DELL laptop
További laptop márkák...
Szoftver

Acer laptop

(76 termék)
/ 3 oldal
/ 3 oldal

Acer laptop – nem csak elegáns, okos is

Egy Acer laptop jó választást jelent, ha korrekt áron szeretnénk kiváló minőségű hordozható számítógéphez hozzájutni. Akár alap irodai feladatokhoz keresünk munkaeszközt, akár otthonra, akár komolyabb, számításigényes feladatokhoz, a tajvani cég termékei egytől-egyig remek megoldást jelentenek, de az utóbbi időben a gamer laptop kategóriában is legjobbak között szerepelnek. Vagyis ha egy kiváló minőségű, elegáns kinézetű, megbízható gépet szeretnénk a magunkénak tudni, de a laptop árak sem mellékesek, egy Acer notebook biztosan nem fog csalódást okozni. Lássuk, melyek a legfontosabb szériák!

Acer Aspire

A sorozat modelljei elsősorban a hétköznapi, átlagos feladatokhoz ideálisak, mert izmos akkumulátorral, viszonylag erős hardverrel, tartós, strapabíró kialakítással rendelkeznek – vagyis mindent tudnak, ami egy alapgéptől elvárható -, és nagyon kedvező áron megkaphatók. Ha alap irodai feladatokra, szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre, böngészésre keresünk gépet, az Acer Aspire 3 kis méretével, könnyű tömegével, csatlakozókkal bőségesen ellátott kialakításával, 8 óra körüli akkumulátor üzemidejével, mint belépő szintű termék tökéletes választás lehet. Ha a számításigényesebb feladatokat, grafikai munkákat is szeretnénk gond nélkül elvégezni, a középkategóriás Acer Aspire 5 jelentheti a legcélszerűbb döntést.  De az Acer Aspire 5 IPS kijelzője, erős processzora, SSD meghajtója miatt, mint gamer notebook is ésszerű vétel lehet.

Acer Swift – Acer Swift 5

Fémes burkolat, elegáns megjelenés, vékony, 1 kg körüli, könnyen hordozható kialakítás, 15 hüvelyk átmérőjű, nagy látószögű kijelző, erős akkumulátor – ez a sorozatban található modellek ismertetőjegye, és bár a hardver erősségét tekintve nagy változatosságot mutatnak a gépek, az Aspire modellekhez képest általában izmosabb teljesítményre képesek. A legújabb Acer Swift 5 a maga 4,2 GHz-es processzorával, 8 GB DDR 4 memóriájával, és az 512 GB-os SSD meghajtójával kompromisszummentes választást jelent, így nem csak számításigényes feladatokhoz jöhet jól, de mint gaming laptop is remek alternatívát jelenthet.

Acer Nitro - Acer Nitro Nitro 5

Ezen sorozat tagjainak jellemzője a karcsú kialakítás, az erős hardver és a beépített videokártya, továbbá a fekete burkolat és a piros háttérvilágítású billentyűk. Vagyis komolyabb grafikai munkákhoz, videóvágáshoz és a legújabb játékok akadozásmentes futtatásához kínálnak jó megoldást ezek a gépek. Bár van egy-két apró hiányossága, az Acer Nitro 5, remek hardvere és megfizethető ára miatt valószínűleg az egyik legjobb ár/érték arányt képviselő gamer laptop ma a piacon.

Predator – Acer Predator

Az Acer Predator család tagjai a legkomolyabb játékosok igényeit is kielégítik, mivel a legújabb Nvidia videókártyákkal, a legmodernebb processzorokkal, és akár terabájt méretű SSD-vel vannak felszerelve, így a legmagasabb beállításokon is garantálják a folyamatos, akadozásmentes játékélményt. A kiemelt WASD billentyűk, a programozható makrók, az RGB világítás, a high-end Cooler Master hűtőrendszer, és a PredatorSense app által biztosított személyre szabási lehetőségek szavatolják a kompromisszummentes használatot, igaz, nem csak a teljesítményük, de az áruk is relatíve magas ezeknek a gépeknek.

Acer Travelmate

Az Acer Travelmate sorozattal a gyártó elsősorban a sokat utazó, üzleti felhasználókat célozza. Ezek a gépek robusztus, magnézium-alumínium ötvözet házzal, jó teljesítménnyel, minimalista kinézettel, könnyű súllyal és számos biztonsági extrával – ujjlenyomat olvasóval, TPM chippel – rendelkeznek, ráadásul nagyon kedvező áron elérhetők.

Összességében

A tajvani gyártó termékei a belépő szinttől a high end kategóriáig bezárólag széles választékot kínálnak. Kinézetre elegánsak, praktikusak, tapintásra egytől-egyig kellemesek. A gépeken lévő érzékeny touchpad, a lapos kialakítású billentyűzet szavatolja a hatékony munkavégzés és játék lehetőségét, a kijelzők mérete és a hardverek erőssége pedig olyan változatos, hogy minden feladathoz rendelkezésre áll megfelelő konfiguráció, ráadásul remek árfekvésben kaphatók ezek a gépek, így ha laptop vásárlás előtt állunk, egy Acer notebook minden esetben megfontolt, jó döntést jelenthet.