Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Okostelefon
Samsung okostelefon
iPhone
Xiaomi okostelefon
Nokia okostelefon
További okostelefon márkák…
Víz-, por-, és ütésálló telefon
Nyomógombos telefon
Mobiltelefon időseknek
Okosóra és aktivitásmérő
Mobiltelefon kiegészítők
iPhone tartozékok
Tablet
E-book

iPhone

(0 termék)
/ 0 oldal

Sajnos nincs megjeleníthető találat!

/ 0 oldal

iPhone , iPhone 13, iPhone 13 Pro: a világ leggyorsabb telefonja

iPhone nélkül egészen más lenne a világ. Az első készülék sikerét követte a többi és most már a iPhone 13, az iPhone 13 Pro max és iPhone 13 Pro a legvágyottabb modellek. Ha nincs az Apple és általa 2007-ben kifejlesztett első okostelefon, akkor most talán nem lenne a 0-24 órás online jelenlét, nem lenne közösségi média, nem nem lenne lehetőségünk azonnali ételrendelésre, igaz az ételfotó műfaja sem született volna meg, ahogy az Android sem. Noha a márka nem éppen az olcsó telefonok kategóriáját képviseli - és vannak egyéb problémái is - azt az ellentábor is elismeri, hogy élvonalbeli minőséget kínál. Akár egy régebbi iPhone kerül elő, akár a legújabb, az almás telók jól optimalizált, funkcionális, precíz kialakítására, elegáns kinézetére biztosan lehet számítani.Nem is csoda, hogy valóságos kultusz lengi körül a gyártó termékeit, és bár marketingben is legalább olyan jók, mint a fejlesztésben vagy a gyártásban, de több tíz- vagy százmillió vásárló ritkán téved egyszerre.

Az innováció élcsapata

Az almás cég 15 évvel az első telefon piacra dobása után is mindig megtalálja a módját annak, hogy az újításai igazán nagyot szóljanak. Az arcfelismerő Face ID, a True Tone technológia vagy a Handoff funkció, amely a MacBookon elkezdett feladatok telefonos befejezésének lehetőségét biztosítja, csak néhány a sok fejlesztés közül– mindegyik széria figyelemfelkeltő innovációkat mondhat a magáénak. Az iPhone 7 az optikai képstabilizátorral ellátott kétkamerás rendszerében volt – akkor - kivételes. Az iPhone XR mint remek dual sim telefon hagyott maga után maradandót, az iPhone 8 a kiterjesztett valóság (AR) appok támogatásával húzott nagyot. Az iPhone SE az A13 Bionic processzor által kínált sebességével lett gyorsan a nagy kedvenc, az iPhone 11 az ultraszéles látószögű kamerájával, az iPhone 11 Pro Max pedig nagy kijelzőjével és kiváló teljesítményével.

A legújabb iPhone termékek esetében az OLED kijelző, az 5 G támogatás, a vezeték nélküli MagSafe töltés és Ceramic Shield üveg adják a hívószavakat, bár ahány termék, annyi szokás: az iPhone 12 Mini 5,4 hüvelykes kijelzővel és 132 mm-es magassággal, az iPhone 12 Pro csúcsteljesítménnyel és hármas hátsó kamerával, a 12 Pro Max 6,7 hüvelykes kijelzővel és kiemelkedő akkumulátor üzemidővel büszkélkedhet. Az iPhone 13 modellt pedig a gyártó a világ leggyorsabb telefonjaként jelentette be. Ezt az iPhone 13 Pro benchmark tesztekre hivatkozva állítja.

Amikor a mobiltelefon a tökéletesség és a stílus szinonimája

Az a tény, hogy a hardvertől a szoftveren át az termékekben lévő chipekig minden az Apple saját kezéből származik, garancia a kiemelkedő minőségre, mely minőséget mi sem bizonyít jobban, minthogy használtan is jobb áron lehet továbbadni ezt a telefont, mint egy ugyanilyen idős Androidos terméket. Egyszerre érkezik a legfrissebb iOS verzió, ezért biztos, hogy naprakész rendszer működik az utolsó három generációnyi készüléken, ami biztonsági szempontból egyáltalán nem mellékes, továbbá hozzájárul ahhoz is, hogy jobb az alkalmazás kínálat és hamarabb jönnek az appok is ezekre a készülékekre, mint androidos változatokra. Ráadásul az Apple nem pakolja tele alkalmazásokkal a készülékeit, így a felhasználó döntheti el az igényei szerint, mely appokat szerzi be.

Egy kis hiba nem nagy kár

Remek tulajdonságaik ellenére néhány negatívummal is rendelkeznek. Ilyen hiba például, hogy az alkalmazások bár jók, jellemzően fizetősek, továbbá kevés Google szolgáltatás érhető el róluk ráadásul néha hiányoznak a csomagokból fontos kiegészítők, mint pl. a gyorstöltő – vagyis van, amit külön kell megvenni ahhoz, hogy a telefon tényleg azt hozza, amit elvárunk tőle. Az egyik közkeletű vélemény szerint mindegyik túlárazott, ez azonban nem feltétlenül igaz. Első ránézésre valóban drágának tűnhet egyik-másik modell, de megéri a pénzét. Az eszköz birtoklása is már önmagában élmény a felhasználók többségének. Sokan státuszszimbólumként tekintenek rá – legyen az iPhone 12, iPhone SE, iPhone 11, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro max, iPhone 12 mini vagy iPhone 12 Pro.

 Az adatvédelme híres a telefonnak. Jogosulatlan személyek elvileg nem férnek hozzá a telefon tartalmához. Azonban a védelem a tulajdonosra is vonatkozik. Ha elfelejti a jelszavát, mert könnyen kizárhatja magát a saját készülékéről. A készülék inkább elavul, mint tönkremegy. Elterjedt már a gyártó garancia politikájával kapcsolatosan, hogy meghibásodás esetén gyakran adnak egy új készüléket az elromlott megjavítása helyett. Huzamosabb probléma esetén még csere készüléket is felajánlanak. Akár kártyafüggetlen telefonok beszerzése a cél, vagy csak a nagybetűs telefon után vágyunk, az iPhone telefonok kompromisszummentes választást jelentenek.