Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
ribbon-background
ribbon-background
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Laptopok
Kiegészítők
Számítógép
Kellékek
Nyomtatás
PC periféria
PC komponens
TOP márkák
ASUS laptop
Lenovo laptop
HP laptop
Acer laptop
DELL laptop
További laptop márkák...
Szoftver

ASUS laptop

(63 termék)
/ 2 oldal
ASUS X415EA 14 fekete laptop
Raktáron
194 900 Ft

ASUS VivoBook X712EA 17 ezüst laptop
Nincs raktáron
353 047 Ft

/ 2 oldal

ASUS laptop, notebook – prémium minőség, elegáns dizájnnal

Egy ASUS laptop vagy egy ASUS notebook mindig remek választást jelent, ha munka vagy gamer laptop vásárlását tervezzük. Az Asus Vivobook, Asus ROG vagy Asus Zenbook gyakran bukkan fel ismerőseink körében. A márka nevét a görög mitológiában szereplő szárnyas ló ihlette - a Pegasus utolsó négy betűje -. 1989-es megalapítása óta a magas minőség és a kitűnő dizájn a tajvani gyártó termékeinek védjegye. Bár kivétel nélkül remek gépeket kínál a cég, nem mindegy, hogy milyen célra keressük őket és milyen extrákra van szükségünk - a laptop árak is ezek szerint változnak, így érdemes megfontolni, milyen elvárásaink vannak és mennyit akarunk költeni.

Asus Vivobook – egyedülálló dizájn, remek teljesítmény

Ha már unjuk a szürke notebookot, de az RGB színekben pompázókat hivalkodónak tartjuk, a merész és fiatalos Vivobook lesz a legjobb választásunk. Az egyedi ízlésvilágot képviselő gépek természetesen nemcsak kinézetük miatt érdekesek, hanem legalább olyan okosak is: szupervékony kialakításuk, pehelysúlyuk és erős hardvereik miatt minden körülmények között jó választást jelenthetnek. Konfigurációjuktól függően az áruk is széles skálán mozog. A soványabb pénztárcával rendelkezők is válogathatnak a modellek között és az erősebb felszereltséget vásárolni akarók is. Egy ASUS Vivobook S15 remek teljesítménnyel, kompakt kialakítással, különleges színválasztékkal és extra funkciókkal rendelkezik, így mint nem szokványos kinézetű munkagép tökéletesen megállja a helyét, bár komolyabb játékok futtatásához inkább alacsony és közepes beállításokon lesz elegendő, kétszázezer forint körüli ára kifejezetten barátinak mondható.  

ASUS ROG – profi asus gamer laptop nem csak profi játékosoknak

Nagy teljesítményű Intel és AMD processzorok, nagyméretű SSD, bivalyerős videókártya, RGB fényárban úszó, színpompás megjelenés, programozható makrók – ezek az ASUS ROG széria ismertetőjegyei. A gépekre telepített Gaming Center szoftver biztosítja továbbá a memóriafelszabadítás, az alkalmazás futtatás, a túlhúzás, a gyorsbillentyű, a világítás és a ventilátor teljesítmény személyre szabását is, így ha játék célú gép vásárlása a terv, kompromisszummentes választást jelentenek ezek a modellek. Az sem csalódik, aki a munkájához keres egy nagy teljesítményű gépet. Igaz, a gamer laptop árak nem arról híresek, hogy alacsonyak lennének, és ezen gép esetében sincs ez másképp,  bár elérhetők „jóárasított” alternatívák: a TUF gépek lényegesen olcsóbbak, igaz a dizájnt tekintve kevésbé hivalkodóak, de a teljesítmény terén ugyancsak kiemelkedőek.

Asus Zenbook – a legjobb ASUS laptop

Ha egy nagy teljesítményű, de kifejezetten vékony kialakítású gépet keresünk, akkor az ASUS Zenbook sorozat tagjai között érdemes nézelődni. Ezek a gépek, kisméretűek, vékonyak, könnyűek, jó velük járni-kelni, mert nem nehezebbek, mint egy könyv - egy sima női táskában is probléma nélkül elférnek. Alig 1-1,5 kilogrammos tömegük ellenére egyáltalán nem törékenyek, jól bírják a strapát. Ráadásul a körkörösen szálcsiszolt fedélnek és a Corning Gorilla Glass bevonatnak köszönhetően kifejezetten elegánsak is – igazi high tech hangulatot árasztanak magukból. A majdnem 180 fokos betekintési szög, a nagyfelbontású kijelző, a speciális ErgoLift mechanizmus, a nagyméretű üveg érintőpad, mely annyira érzékeny, hogy még a véletlen érintéseket vagy kézzel írt bejegyzéseket is észleli, megbízható munkagéppé teszi a sorozat tagjait. Noha kis méretük miatt óhatatlanul gyorsan melegszenek, és az áruk sem éppen filléres – bár vannak olcsóbb, gyengébb hardverrel szerelt modellek –, szinte minden szempontból csúcskategóriát képviselnek, és bár játékra is jól használhatók, elsősorban azoknak ajánlottak, akik munka célú gépet keresnek. 

Összefoglalva

Kiemeli a mezőnyből a tajvani gyártó készülékeit a SonicMaster audiorendszer által biztosított basszusokban gazdag hangminőség, tehát ha laptop vásárlás esetén szempont, hogy jó minőségben hallgathassunk zenét, egy ASUS notebooktól biztosan megkapjuk, amire vágyunk. Ha szeretnénk kímélni a szemünket, akkor is jó választást jelentenek, mert az Eye Care technológiának köszönhetően a kijelzők által kibocsátott káros kék fény sugárzás minimális szintű. A gyártó kínálatában található termékek jellemzője tehát a remek ár/érték arány, a minőségi anyaghasználat, a modern, elegáns megjelenés, a gépekben található erős hardver pedig gyors, kényelmes és akadásmentes használatot biztosít. Ha tehát laptop vásárlás előtt állunk, a tajvani gyártó termékeivel biztosan nem tévedhetünk.