ribbon-background
ribbon-background
Vállalati ügyfeleknek
Vállalati ügyfeleknek

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki a következő adatokat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot ugyfelszolgalat@officedepot.hu e-mail címen!
MagyarEnglish
od_logo


Tisztelt Partnerünk! 

Tájékoztatjuk, hogy az Office Depot név- és márkahasználati, valamint az Office Depot sajátmárkás termékek forgalmazási jogát pályázat útján a BestByte Kft. nyerte meg 2020.szeptember 1-től. Az erről szóló megállapodást itt tekintheti meg.

Amennyiben Ön az Office Depot korábbi partnere vagy a jövőben az kíván lenni, számíthat megkülönböztetett figyelmünkre, exkluzív kiszolgálásra, valamint egyedi kapcsolattartásra, ezért kérjük, hogy a következő adatokat töltse ki, vagy küldje el e-mailben.


  1. Cégnév
  2. Adószám
  3. Kapcsolattartó neve
  4. Kapcsolattartó e-mail címe
  5. Kapcsolattartó telefonszáma 1.opció: a fenti adatok kitöltése után munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és mindenben a segítségére lesz 

 2.opció: amennyiben már szerződött és regisztrált partnerünk, lépjen tovább a www.b4b.hu weboldalra, ahol belépés után láthatja az Ön cégére szabott ajánlatainkat Bármilyen további kérdés esetén kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@officedepot.hu címre küldött levéllel.


Az Office Depot, egy olyan nemzetközi márka, amely 54 országban összeforrott a megbízható minőséggel, a kedvező árakkal, a széles választékkal és a kiterjedt szolgáltatással.

Az Office Depot márkanévvel a B4B olyan vállalattá vált Magyarországon, amely az otthoni dolgozószobától a nagy irodaházakig, a berendezési tárgyak, informatikai termékek és technikai eszközök teljes skáláját kínálja, kiegészítve az irodai vendéglátás és higiénia cikkeivel. Több száz, különféle saját márkás - Office Depot, Iris Office – terméket kínálunk, ezen felül több, mint 100 000 cikk beszerezhető webáruházainkból - a gémkapocstól az iratrendezőn át a számítógépekig, áruválasztékunkat ezen felül is folyamatosan bővítjük. Törekszünk a minél szélesebb körű ellátásra, ami a kényelmes és eredményes irodai munkához szükséges.


Kérjük, kattintson a „tovább” gombra, ha szeretné elérni a B4B webshopot!B4BVállalati ügyfeleknek 1