Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.

Hírek és közlemények

Kiszállítás változás
Kiszállítás változás

Kedves Vásárlónk!


Sajnálattal kell közölnünk, hogy a kiszállítási szolgáltatásra szerződött partnerünk, a Royal futárszolgálat, 2022.01.04-én azonnali hatállyal felfüggesztette országos tevékenységét. Amelyről társaságunkat hivatalosan is csak 2022. január 4.-én napközben tájékoztatta.


A továbbiakban ez azt jelenti, hogy a számukra átadott csomagokat már nem szállítják ki és újakat sem vesznek föl. A függőben lévő kiszállításokat/árufelvételeket minden esetben igyekszünk a lehető leggördülékenyebb módon másik futárcéggel, cégekkel teljesíteni. Az új szállítókkal történő logisztikai egyeztetéseket már a tegnapi nap folyamán megkezdtük.


A hirtelen történt vis maior helyzet ellenére azon vagyunk, hogy minél hamarabb a probléma megoldására jussunk. A termékek kiszállítása a fent jelzett új partnerekkel újraszervezés alatt van.


Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!


Köszönjük türelmüket és megértésüket

További hírek