Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Termékek

Ár

Ft
-
Ft

Elérhetőség

Márka

Iratrendezés, archíválás
Iratrendezők
Archíválók
Tokos iratrendezők
Irattálcák, iratpapucsok
Regiszterek, elválasztók
Iratvédő mappák
Iratgyűjtők, gyorsfűzők, szalagos irományfedelek
Gyűrűskönyvek, mappák
Gumismappák
Harmónika irattartók, - táskák, irattasakok
Genothermek
Függőmappa tárolók, függőmappák
Irodai kiegészítők
Irodai kisgépek
Hibajavítás, ragasztás

Iratgyűjtők, gyorsfűzők, szalagos irományfedelek

(126 termék)
/ 4 oldal
Durable Duraplus világoskék gyorsfűző
-20%
Raktáron
599 Ft
-20%
479 Ft

Durable Duraplus fekete gyorsfűző
-20%
Raktáron
599 Ft
-20%
479 Ft

Durable Duraplus fehér gyorsfűző
-20%
Raktáron
599 Ft
-20%
479 Ft

Durable Duraplus piros gyorsfűző
-20%
Raktáron
599 Ft
-20%
479 Ft

Durable Duraplus sárga gyorsfűző
-20%
Raktáron
599 Ft
-20%
479 Ft

Durable Duraplus zöld gyorsfűző
-20%
Raktáron
599 Ft
-20%
479 Ft

Durable Duraplus sötétkék gyorsfűző
-20%
Raktáron
599 Ft
-20%
479 Ft

Durable Duraplus szürke gyorsfűző
-20%
Raktáron
599 Ft
-20%
479 Ft

/ 4 oldal

Gyorsfűző mappa az iratok rendben tartásához

A gyorsfűző mappa hasznos segítség az irodai munka során keletkezett nagy mennyiségű papír rendszerezéséhez, vagy akár otthoni hivatalos iratainkhoz. Lehetővé teszi, hogy minden szerződést, számlát, projektek anyagát és egyéb fontos dokumentumot megfelelően tároljunk.

Mint a neve is mutatja, használatának legnagyobb előnye a gyorsaság és a praktikum. Csak egy kapcsot kell fel- és lehajtani annak érdekében, hogy a kilyukasztott iratok stabilan és esztétikusan egymásra helyezhetők legyenek. A borító megvédi tartalmát a szennyeződéstől, gyűrődéstől.

  1. Kínálatunkban gyorsfűző A4 méretben, többféle színben és anyagban kapható.
  2. A sok szín megkönnyíti a rendszerezést, hiszen akár a színek segítségével is csoportosíthatjuk az azonos témájú anyagokat.
  3. A műanyag gyorsfűző előnye, hogy nemcsak a gyűrődéstől, hanem a szennyeződéstől is véd, valamint átlátszó borító esetén egy pillantással beazonosíthatjuk dokumentumainkat.
  4. A papírból készültek gazdaságosak, egyszerűbb megjelenésűek, viszont lebomló anyaguk miatt kevésbé terhelik környezetünket. Nem publikus anyagoknak, belső használatra tökéletesen megfelelnek.
  5. Mind a karton, mind a műanyag iratgyűjtők kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a napi szintű használat esetén is helytállnak, akár 250 darab A4-es lap lefűzésére is alkalmasak.

Ha az ily módon tárolt iratainkat a későbbiekben mondjuk egy karos iratgyűjtőben összegyűjtenénk, akkor javasolt a lefűzhető gyorsfűző használata. Ez a termék egy több helyen lyukasztott, műanyag, külső lefűzősávval van kombinálva, aminek segítségével maga a gyorslefűző mappa is lefűzhetővé válik.

Azt gondolnánk, a gyorsfűző mappánál már nem létezik egyszerűbb megoldás összetartozó papírjaink egy helyen tartására, pedig igen. A gyorslefűző csík nem más, mint az iratlefűző mappa kapocsszerkezete a papír vagy műanyag borítás nélkül. Felhajtjuk a gyorslefűző kapocs karjait, ráhúzzuk a kilyukasztott papírlapokat és visszahajtjuk a karokat. Meg is van a gyors és könnyű megoldás irataink összekapcsolására. Hasonlóan stabil, mintha tűzőgéppel tűznénk össze őket, de annyiban mégis más, hogy egy gyors mozdulattal, esztétikusan, nyom nélkül oldható a kötés.

Bármelyik típus mellett döntsön is, garantáltan elégedett lesz termékeinkkel, sokáig használhatja őket munkája megkönnyítésére. Tekintse meg iratgyűjtő mappa kínálatunkat, és válassza ki a kedvére való, munkájához leginkább megfelelő terméket!